diumenge, 11 d’abril del 2010

Marca tiene poder, Marca tiene poder, Marca es poderoso, Marca tiene poder...

Ells decideixen a qui es fitxa. Ells decideixen qui s'ha de retirar. Ells decideixen qui s'ha de fer fora. Ells s'inventen els adjectius. Ells s'inventen les campanyes mediàtiques. Ells decideixen els entrenadors. Ells decideixen qui és el president. I també qui no ho és. En aquests moments em ve al cap la societat secreta The Stonecutters; també podria estar parlant d'un complot judeo-masònic o quelcom semblant, però res més lluny de la realitat.

Estic parlant del diari Marca. És sorprenent el poder que té aquest diari al sí de la galàxia blanca. El Reial Madrid sembla manegat com un titella de fil pel diari de pagament amb més lectors de l'Estat espanyol i el mitjà digital més visitat.

La temporada passada ja es van carregar -de manera merescudíssima- a Ramón Calderón, expresident blanc. Només van caldre unes quantes portades per treure a la llum una sèrie d'irregularitats de l'exmandatari per fer-lo caure pel seu propi pes. Però per molt justa que fos la causa, dubto que a can Marca patissin del síndrome justicier Garzón, simplement es van treure del damunt un president que havia gosat no ballar a la seva tutela.

Pellegrini no els hi agrada, no és cap secret. I és que no fa jugar a l'equip com ells creuen que hauria de jugar. Al llarg de la present temporada el rotatiu madrileny s'ha acarnissat contra l'entrenador xilè en diverses ocasions. Aquestes són les portades del diari els dies 28 d'octubre, 11 de març i 11 d'abril:




Li queda una temporada més de contracte, però m'hi jugo la nota de l'assignatura que no seguirà. Marca, ja ha parlat.

Pellegrini tiene dos pies fuera del Madrid (notícia de Marca)

--------
Actualització el 12 d'abril del 2010 a les 03:00


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada