dimarts, 27 d’abril del 2010

I si "punxa" la Diagonal?

Els arbres cap aquí, els arbres cap allà; uns quants carrils de circulació pel mig, uns quants pels laterals; el tramvia cap amunt, el tramvia cap avall. Centenars de milers de barcelonins estan cridats a les urnes entre el 10 i el 16 de maig per decidir sobre el futur de la principal artèria barcelonina: La Diagonal.

Especials a TV3, vivirs i vivirs de La Vanguardia, pàgines i pàgines a El Periódico, minuts i minuts de tertúlia a Catalunya Ràdio i RAC1... L’Alcalde Jordi Hereu no es podrà queixar de la cobertura dels mitjans. Els organitzadors de les consultes sobiranistes en canvi, sí que es poden queixar. 34.000 voluntaris, 1.400.000 catalans cridats a les urnes i la major mobilització cívica dels darrers temps al nostre país han quedat silenciats durant setmanes.

El Periódico de Catalunya és un d’aquests mitjans que ha callat. Després de dies, setmanes i mesos sense donar bola a aquestes 212 consultes però, avui sí que li han donat la importància que es mereixien i han titulat, ben gran i en portada, “Punxada sobiranista”. Tal i com deia un company de classe, té més pinta de ser un desig –preparat– que la realitat.

Em pregunto que passarà si La Diagonal tanca les urnes amb unes xifres de participació baixes el 16 de maig. Titularà El Periódico amb “Punxada d’Hereu”? S'haurà de veure.

1 comentaris:

Laura ha dit...

m'agrada! si punxa jo em compraré altra vegada el Periodico! jejeje (com el dia que va publicar l'enquesta de les properes eleccions...)

Publica un comentari a l'entrada