dimarts, 1 de juny del 2010

Ball de Bot

Molts cops un es pregunta quina és la funció social que compleixen programes com Operación Triunfo o Mira Quien Baila. Costaria de trobar. Després un es pregunta si els programes citats, ara a les privades però nascuts a TVE, han de ser finançats amb els nostres impostos. La resposta és no, naturalment.

Ara que TVE s’ha desempallegat de tots aquests shows, la lacra es manté en alguns canals públics autonòmics. IB3, el canal públic de les Illes, presumia ser el següent en estrenar una espècie de Fama o quelcom semblant. Els concursants van arribar a la primera gala del programa sense saber encara de quina modalitat del ball es tractava, alguns creien que Tango, d’altres Hip Hop; val la pena veure la cara de tots ells quan el presentador va anunciar del que es tractava en realitat: Ball de Bot.

Aquest cop, la televisió pública posa l’espectacle, al servei de la funció social que li correspon, donant a conèixer i promovent els balls tradicionals locals. Ben fet!



Per cert, avui Flaix FM feia 18 anys. Les meves felicitacions a la millor ràdio dance dels Països Catalans per la seva majoria d’edat!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada